”Inför vår flytt till Portugal hösten 2015 förstod vi att det var mycket viktigt att all formalia med svenska och portugisiska myndigheter gjordes korrekt och i rätt ordning. Vi anlitade därför Karl-Olof Öhrn, som i samarbete med Peter Morawetz/PLMJ (portugisiska myndigheter), på ett professionellt sätt och med stor kunskap guidade oss i alla frågor som uppstod. Utöver detta visade Karl-Olof Öhrn stort intresse, engagemang och lyhördhet varför vi vill ge Karl-Olof Öhrn våra allra bästa rekommendationer när det gäller hjälp med flytt och bosättning i Portugal.”

Marie Selander och Björn Pettersson, Lissabon 

”Det är många saker som ska falla på plats när man väl bestämt sig för flytt till Portugal. Ett halvår innan så fick kontakt med Karl-Olof. Vi fick ta del av hans kunskap, med råd och rekommendationer, som underlättade våra förberedelser. Körschemat vi fick innehöll allt vad vi behövde.

Även efter vår flytt har Karl-Olof varit behjälplig med att snabbt svara på de frågor vi haft.

Vi kan varmt rekommendera Karl-Olofs tjänster för er som avser att flytta till Portugal.”

Agneta och Ralph Torgardh, Estômbar i Algarve 

”Det gäller att ha en bra rådgivare om man har för avsikt att flytta till ett annat land. Fallgroparna är många. Karl-Olof Öhrn, som bor i Portugal, har bistått oss på ett fantastiskt sätt och utan hans hjälp hade det aldrig gått så smidigt som det nu har gjort. Jag rekommenderar alla att ta kontakt med Karl-Olof om ni funderar på att flytta till Portugal. Ta kontakt i god tid för bästa resultat.”

Mikael Ranggård, Cascais 

”Om du har minsta tanke på att flytta till Portugal ska du kontakta Kalle först. Rakt på sak o inga krusiduller. Du får reda på vad som gäller för just dej samt att han hjälper dej med alla väsentliga åtgärder som måste vidtas ut ur Sverige. Sedan går pappersjobbet in i Portugal som en dans med hjälp av hans duktiga kontakter. Snabbt o effektivt. Ovärderligt om du frågar mej!”

Nöjda kunden Eva

”När jag flyttade från Sverige till Portugal bistod Karl-Olof Öhrn mig på ett alldeles utmärkt sätt med allt väsentligt och andra detaljer vad att göra formellt gentemot myndigheter och motsvarande i både Sverige och Portugal. Hans utmärkta anvisningar, råd och rekommendationer om åtgärder och aktiviteter att vidta, i rätt turordning och givet mina förutsättningar, möjliggjorde och underlättade i betydande omfattning min flytt till Portugal från Sverige.

Jag rekommenderar verkligen Karl-Olof Öhrns tjänster till den som avser att flytta och bosätta sig i Portugal.”

Yngve Pettersson, Cascais

”Flytta till Portugal kräver lite planering och förberedelse. Att då få tillgång till Karl-Olof Öhrn och hans breda erfarenhet underlättar mycket. Karls kompetens och goda tillgänglighet spar mycket tid och man slipper göra egna misstag. Karl tillhandahåller strukturerad information som är individanpassad inför flyttning och hur man kommer på plats i Portugal med alla myndighetskontakter mm. Hela flytt processen avlöpte smidigt tack vare Karls stöd.”

Harald, Lissabon

%d bloggare gillar detta: